Kuiken breidt service aanbod verder uit - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
4-6-2013 

Kuiken breidt service aanbod verder uit.De machines van Kuiken maken dagelijks veel draaiuren en moeten daarom regelmatig geïnspecteerd en onderhouden worden. Maximale productiviteit en minimale stilstand zijn daarbij sleutelwoorden, die ervoor zorgen dat de klanten van Kuiken een beschikbaarheid eisen, die verder gaat dan de gewone kantooruren.

Meer mogelijkheden
Vanaf 15 mei werken de Kuiken monteurs vanaf 06.00 uur ’s ochtends tot 20.00 uur ’s avonds. Op zaterdag tussen 06.00 en 16.00 uur. “Dat is in totaal 43% extra service beschikbaarheid voor onze klanten,” zegt Harry Elling, Service Director van Kuiken. “Op die manier kunnen wij onze klanten een snelle up-time service bieden, dit tegen een betaalbaar en concurrerend tarief. We bieden 10% introductiekorting op de arbeid en voorrijkosten als klanten 7 werkdagen van te voren een servicebeurt bij ons inplannen en is er de mogelijkheid tot vaste prijs per beurt en/of reparatie.”

Het nieuwe uurrooster biedt de klant dan ook heel wat bijkomende mogelijkheden om een servicebeurt te regelen. En via het Volvo CareTrack systeem wordt het onderhoud niet alleen ruim op voorhand, maar voortaan dus ook op het moment dat het de klant het beste schikt, ingepland. Op die manier hoeft de machine niet onnodig stil te staan en blijft de productiecapaciteit op peil.

Net zoals de nieuwe smeermiddelenlijn past ook deze maatregel perfect in de ‘ontzorgings’-strategie van het bedrijf. Het nieuwe service aanbod zal vanaf 15 mei geleidelijk aan geïntroduceerd worden. Voor meer informatie staan onze medewerkers u graag te woord. 

Klikt  hier  voor een overzicht van de service tarieven!