Kuiken/ VCM Lubricants - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
Kuiken/ VCM Lubricants
29-4-2013 

Total Solutions, nu ook voor olieVeel bedrijven zijn op zoek naar één olieleverancier voor hun volledige vloot. Vaak voeren deze meer dan één machinemerk, en hebben zij ook vrachtwagens, tractoren en andere voertuigen in hun wagenpark. De logistieke problemen die zo’n situatie met zich meebrengt, spreken voor zich; want voor ieder voertuig een aparte olie op voorraad nemen, is niet erg efficiënt.

Kuiken/ VCM-brand
Om aan deze behoefte te voldoen gingen Kuiken en VCM op zoek naar een oplossing, en werd het Kuiken/VCM-branded oliegamma geboren. Een nieuwe olie die niet gebonden is aan een specifiek machinemerk. Vanaf 1 mei biedt het bedrijf deze lijn aan in zowel Nederland, België en Luxemburg. Het gamma is compleet en bevat zowel motorolie, hydraulische olie, transmissieolie en vetten. Alle Kuiken/VCM Smeermiddelen voldoen aan de hoogste normen en kwaliteitseisen, welke nodig zijn om een zo hoog mogelijke rendement uit de machines te halen.

“Een private label past perfect in de oplossingsgerichte strategie van Kuiken en VCM”, zegt Fokko Jansma, Aftersales Manager van Kuiken. “Wij bieden hiermee smeermiddelen aan voor de complete vloot, voor een scherpe prijs en een uitstekende kwaliteit! 

We willen de klant letterlijk ‘ontzorgen’ van de opslag van grote hoeveelheden verschillende oliën. Daar kunnen wij nu een klantgerichte oplossing voor bieden.$0 $0$0 $0 $0Het Kuiken/ VCM Lubricants gamma zal op 1 mei geïntroduceerd worden. Voor meer informatie staan onze medewerkers u graag te woord via telefoonnummer 0527- 636 500 of via info@kuiken.nl