Jong gebruikte Volvo EC180C voor EcoService Europe B.V. - Persberichten : KUIKEN Construction Equipment
Eco Service
15-2-2013 

Jong gebruikte Volvo EC180C voor EcoService Europe B.V.Directeur Rinus Kunst had de vraag voor een goede gebruikte rupsgraafmachine ‘zonder toeters en bellen en toch met alles er op en er aan’ uitstaan bij Piet Braam, sales manager Kuiken N.V..  “Een goede gebruikte Volvo machine kan bij ons nog jarenlang dienst doen. Naar deze EC180C van 2011 hoef ik de eerste vijf jaar niet om te kijken. Betrouwbaar, prima van gewicht met bovendien 100% Kuiken garantie en niet van nieuw te onderscheiden. Dat geeft mij een goed gevoel.” 

Piekfijn

“We hebben veel Volvo trucks en een Volvo wiellader. Volvo is een wereldspeler, over elk detail wordt nagedacht en ook tot in detail geproduceerd. De EC180C gaat bij ons ongeveer 1200 uur per jaar draaien. Voor grondwerk en het uitvoeren van agrarisch loonwerk is deze machine uitermate geschikt. Alle vaste bemestingsproducten worden op het te bemesten perceel met de graafmachine geladen in de zelfrijdende strooier. Ook het laden en lossen van de vrachtwagens en het opzetten van voorraad hopen op de percelen is voor de EC180C kinderspel. Machinist Peter de Pooter was helemaal verbaasd over alle luxe en over het lage brandstofverbruik. Dat waren we niet zo gewend maar is een aangename bijkomstigheid.”

De Volvo EC180C is voorzien van CareTrack zodat EcoService het onderhoud eenvoudig kan plannen. Twee vaste monteurs van het bedrijf voeren de onderhoudswerkzaamheden uit in de eigen werkplaats maar kunnen indien nodig de hulp van Kuiken Numansdorp inschakelen. “We hebben de machine afgehaald bij het Kuiken Used Equipment Center Roosendaal in Oud Gastel. De machine zag er piekfijn uit en de aanpassingen waren netjes aangebracht. Helemaal klaar voor ons”, besluit Rinus. 

Deskundig

De medewerkers van EcoService Europe B.V. hebben grote kennis van agrarisch loonwerk, grondverzet, in- en verkoop van biomassa en het transporteren, verhandelen, verwerken en aanwenden van kunstmeststoffen in Nederland en België. Ze voeren de opdrachten en gemaakte afspraken naar volle tevredenheid uit.

Kuiken Used Equipment Center Roosendaal

Het Used Equipment Center, dochteronderneming van Kuiken N.V., is het adres voor de in- en verkoop van gebruikte machines voor de grondverzet, overslag- en recycle branche. Alle used equipment wordt op slag-vaardige en professionele wijze ingekocht, uitgebreid geïnspecteerd en geleverd in binnen- en buitenland.