Uvod - Volvo sustav zuba : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
Volvo sustav zuba Uvod

Sustav jakih zuba od Volva

Volvo sustav zuba pruža optimizirana duga razdoblja između zamjena, visoku produktivnost i profitabilnost.

Mi nudimo specijalizirane patentirane zube i prilagodnike za sve vrste primjena. Visoko kvalitetni dijelovi smanjuju vaše ukupne troškove vlasništva i maksimalno povećavaju učinkovitost vašeg stroja. 

Sustav zuba je rezultat naše beskompromisne predanosti inovacijama i razvoju. Naši zubi su prošli iscrpne provjere na terenu u različitim vrstama materijala i primjena da se analizira i dokaže visoka kvaliteta i dobre karakteristike.

Zašto koristiti Volvo sustav zuba? 

Lako se ugrađuju

Uređaj vertikalnog zaključavanja čini stavljanje i skidanje brzim i jednostavnim. On je potpuno integriran u tijelo prilagodnika radi zaštite i duljeg vijeka trajanja. 

Volvo zubi podnose visoke razine naprezanja

Savršena prilagođenost između zuba i prilagodnika, kao i velike stabilizacijske površine, daju vrlo čvrst sklop otporan na visok stupanj naprezanja i sila.

Samooštreći zubi

Samooštreće oblikovanje i strateški postavljen materijal koji se troši pružaju maksimalan vijek trošenja sa zadržavanjem učinkovitosti.

Otporni na sile

Rub prilagodnika i zuba ima oštar kut koji pruža savršeni otpor čeonim silama i smanjuje rizik od otvaranja "kutije zuba".

Molimo obratite se svom Volvo dobavljaču da saznate više o Volvo sustavu zuba i kako da maksimalno povećate učinkovitost vaših Volvo građevinskih strojeva.