Komponente za klasične strojeve - Volvo Reman : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
Volvo Reman

Volvo Reman
komponente za klasične strojeve

Ovaj Volvo Reman servis je ekonomično i pouzdano rješenje za vaše klasične Volvo utovarivače na kotačima i zglobne dampere koji su stari deset godina ili stariji. Umjesto da ulažete u novi ili "dobar kao novi" motor, ili da brinete o trajanju i kvaliteti popravaka koje nije atestirao Volvo, sada možete iskoristiti prednosti koje pružaju Volvo Reman komponente za klasične strojeve.

Na isplativ način vaš stroj kojem vjerujete može ostati Volvo, možete mu produžiti radni vijek i održati kvalitetu i pouzdanost koju ste godinama uživali. Možete također očekivati brzu zamjenu u usporedbi s popravkom – i potpuno Volvo jamstvo.

Testirana kvaliteta i pouzdanost
Komponente za klasične strojeve se mogu dobiti za starije utovarivače na kotačima i zglobne dampere, a obuhvaćaju motore, mjenjače i razdjelne prijenosnike. U usporedbi s jednostavnim popravcima ili prepravljanjima, dobivate opsežno obnovljenu komponentu koja je pomno očišćena, testirana i ispitana da se zajamči zadovoljavanje standarda Volvo kvalitete. Potrošni dijelovi koji trebaju zamjenu su naravno zamijenjeni.

Za više informacija o Volvo Reman, komponentama za klasične strojeve, obratite se svom lokalnom Volvo distributeru.