Uvod - Originalni Volvo dijelovi : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
Originalni Volvo dijelovi

Originalni Volvo dijelovi

Originalni Volvo dijelovi nude najvišu kvalitetu i zajamčeni učinak za Vaš Volvo stroj. Svaki dio je presudan za trajanje efektivnog rada i učinkovitost. Pa zašto onda riskirati? Koristite samo dijelove i proizvode koji su specifično razvijeni, ispitani i odobreni za optimalno funkcioniranje – što je ključno za smanjenje radnih i vlasničkih troškova.

Volvo kvaliteta

Originalni dijelovi pomažu da se održi visoka kvaliteta i učinkovitost Vašeg stroja, zaštite ostale komponente i da sustav ostane u besprijekornom stanju, kako biste izvukli maksimum od početnog ulaganja.

Ispitani i odobreni

Opsežni testovi i beskompromisno strogi postupak odobravanja jamče visoke standarde Volvo kvalitete za bolju radnu sigurnost i bezbrižnost.

Globalna mreža zastupnika

Jamči da Originalni Volvo dijelovi budu dostupni u svako doba, na svakom mjestu. To pomaže da vrijeme zastoja bude minimalno kako bi Vaš stroj bio spreman za rad u času kada ga najviše trebate.

Produljeni razmaci između servisiranja

Zajamčena pouzdanost donosi dulja razdoblja između servisa i znatno smanjuje izglede da se problemi ponove jer se produžuje trajanje efektivnog rada i dugoročno se štedi na troškovima.

Sveobuhvatno jamstvo

Pokriveno sveobuhvatnim 1-godišnjim jamstvom za Vašu bezbrižnost.

Jednom riječju, samo Originalni Volvo dijelovi Vam daju kvalitetu i dostupnost o kojoj ovisi Vaš stroj.