Avec effet immédiat, Anne Bast a été nommée vice-présidente de la communication d'entreprise en zone EMEA chez Volvo Construction Equipment. En tant que membre de l'équipe de direction locale, elle sera chargée de piloter à la fois les communications inte - Odlomci iz tiska : ASCENDUM GRAÐEVINSKI STROJEVI D.O.O.
9.7.2013. 

Anne Bast imenovana potpredsjednicom Odjela za korporativne komunikacije za Volvo Construction Equipment EMEAAnne Bast

Anne Bast imenovana je na mjesto potpredsjednice Odjela za korporativne komunikacije u organizaciji Volvo Construction Equipment EMEA, a tu je funkciju odmah počela obnašati Djelujući u sklopu lokalnog tima izvršnih rukovoditelja, doprinijet će usmjeravanju internih komunikacija i odnosa s medijima za tu regiju te nastaviti razvoj standarda korporativnih komunikacija i komunikacijskih praksi i u prodajnim i u proizvodnim djelatnostima.

Sa svog radnog mjesta u regionalnom sjedištu u Eskilstuni u Švedskoj Anne će koordinirati priopćavanje globalnih i regionalnih informacija te o tome izvještavati regionalnog predsjednika Tomasa Kutu.

Anne, 39, diplomirala je na studiju poslovne administracije i ekonomije na Sveučilištu Mälardalen u Švedskoj, a 2000. godine pridružila se tvrtki Volvo CE u kojoj je do danas bila na brojnim međunarodnim funkcijama. Na posljednja dva radna mjesta upravljala je globalnim internim komunikacijama u sjedištu tvrtke Volvo CE u Bruxellesu te je od 2009. godine rukovodila djelovanjem na području korporativnih komunikacija tvrtke Volvo CE u regiji Azija i Pacifik sa sjedištem u Singapuru.

Komentirajući svoje imenovanje, Anne kaže: "Uzbuđena sam zbog ove prilike i veselim se radu na raznolikim tržištima koji čine geografski najveću prodajnu regiju tvrtke Volvo CE. Od tržišta u razvoju u Africi do novih proizvodnih ulaganja u Rusiji i uvođenja najsuvremenije tehnologije motora u Europi, ova regija ima sve."

Ends.

Srpanj 2013

Za više informacija, molimo posjetite: www.volvoce.com/press

Ili se obratite:

Thorsten Poszwa
Direktor vanjskih komunikacija
Volvo Construction Equipment
Tel: int +32 2482 5021
E-mail: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal 

Brian O'Sullivan
SE10
London
Tel: int +44 77 333 50307
E-mail: osullivan@se10.com