Volvo Rahoitus - Volvo Rahoitus : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvo Rahoitus

Rahoituspalvelut

Asiakkaamme ansaitsevat parasta - Volvo Rahoitus

Volvo Rahoitus tekee läheistä yhteistyötä Volvo CE Finlandin kanssa ja tuntee yrityksesi toimialan, sen erikoisvaatimukset ja rahoitettavan kaluston paremmin kuin kilpailijat. Siksi me Volvo Rahoituksessa osaamme räätälöidä asiakkaillemme joustavat, turvalliset ja kilpailukykyiset rahoitusratkaisut tarpeen ja tilanteen mukaan. Volvon maarakennuskoneet tunnetaan korkeasta laadustaan, kestävyydestään, turvallisuudestaan ja taloudellisuudestaan. Samat periaatteet pätevät myös Volvo Rahoituksen rahoituspalveluihin.

Yhdessä rakentamalla paras kokonaisuus

Volvo Rahoitus tarjoaa käyttöösi koko asiantuntemuksensa alkaen investointien suunnittelusta ja päätyen tarpeeseen ja tilanteeseen sopiviin, turvallisiin rahoitussopimuksiin. Volvo Rahoituksen palveluvalikoimaan kuuluvat Volvo Turvalaina eli osamaksurahoitus, Volvo Rahoitusleasing sekä erilaiset kattavat huoltoleasingratkaisut ja lisäpalvelut.

Rahoitus on osa kokonaisratkaisua. Volvo Rahoitus pystyy yhdessä Volvo CE Finlandin kanssa tarjoamaan kokonaisratkaisuja, jotka lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä, kannattavuutta ja turvaa.

Volvo maarakennuskoneiden rahoitus - ota yhteyttä