Johdanto - Volvo-kynsijärjestelmä : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvo-kynsijärjestelmä Johdanto

Volvon tehokas kynsijärjestelmä

Volvo-kynsijärjestelmä tarjoaa sinulle optimaalisen pitkät vaihtovälit sekä suuren tuottavuuden ja kannattavuuden.

Meillä on tarjolla erikoispatentoidut kynnet ja sovittimet kaikentyyppisiin työtehtäviin. Korkealaatuisilla varaosilla alennat kokonaiskustannuksiasi ja maksimoit koneesi suorituskyvyn. 

Kynsijärjestelmä on tulosta tinkimättömästä panostuksestamme innovaatioon ja kehitykseen. Kyntemme ovat käyneet läpi laajat kenttätestit, joissa on käytetty erityyppisiä materiaaleja ja työsovelluksia, ja analyysien perusteella on varmistettu korkea laatu ja hyvän ominaisuudet.

Miksi kannattaa käyttää Volvon kynsijärjestelmää? 

Helppo asentaa

Pystysuoran lukkolaitteen ansiosta kiinnitys ja irrotus on helppoa ja nopeaa. Täysin integroituna sovitinrunkoon se on suojassa ja sillä on pidempi kestoikä. 

Volvo-kynnet kestävät suurta rasitusta

Täydellisesti toisiinsa sovitetut kynsi ja sovitin muodostavat yhdessä suuren tasaisen pinnan, minkä ansiosta suurten voimien ja rasitusten kestävyys on erinomainen.

Itseteroittuvat

Itseteroittuva muoto ja strategisesti sijoitettu kulutusmateriaali maksimoivat kestoiän ja ylläpitävät suorituskyvyn.

Kestävät suurta kuormitusta

Sovittimien ja kynsien reunoissa olevan terävän kulman ansiosta edestä tulevien kuormitusten kesto on erittäin hyvä ja "kynsikotelon" avautumisriski pieni.

Kysy Volvo-jälleenmyyjältäsi lisätietoja Volvo-kynsijärjestelmästä ja kuinka voit sen avulla maksimoida Volvo-koneesi suorituskyvyn.