Tehdaskunnostetut osat - Volvo Vaihto-osa : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvo Reman

Volvo Reman
Tehdaskunnostetut osat

Volvon tehdaskunnostetut osat ovat yhtä korkealaatuisia ja pitkäikäisiä kuin uudet Volvo-osat – mutta niiden hinta on alhaisempi. Voit luottaa siihen, että vaihto on nopea ja koneen seisonta-aika mahdollisimman lyhyt, ja saat täyden Volvo-takuun.

Volvo Reman- ohjelman laaja tehdaskunnostettujen Vaihto-osien valikoima sisältää kaikkea moottoreista, turboahtimista ja vetopyörästöistä jäähdyttimiin ja hydraulipumppuihin.

Pitkä käyttöaika ja käyttövarmuus
Tämä palvelu käsittää paljon enemmän kuin tavanomainen kunnostus, siihen sisältyvät vakiona kaikki uusimmat päivitykset ja tekniset muutokset, osasta tulee näin parempi kuin mitä se oli uutena.

Se on myös käynyt läpi tiukat testit täydellisen sopivuuden ja pitkän käyttöiän varmistamiseksi. Tästä syystä tehdaskunnostettujen Volvo Reman osien arvoa voidaan verrata vain uusien alkuperäisten osien hintaan – ei tavallisen korjauksen tai yksinkertaisemman kunnostuksen kustannuksiin.

Vanha osasi lähetetään tehdaskunnostuskeskukseen, jossa sille annetaan uusi elämä, ympäristöä säästäen. Yksinkertaisesti sanottuna, jokainen on voittaja.

Saat lisätietoja Volvo Reman -ohjelman tehdaskunnostetuista osista ottamalla yhteyttä paikalliseen Volvo-jälleenmyyjääsi.