Asiakastukisopimukset - Asiakastukisopimukset : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvon asiakastukisopimukset tarjoavat Volvo-koneellesi huollon ja kunnossapidon, joiden avulla pidät kustannukset hyvin hallinnassasi ja maksimoit koneen käytettävyysajan

Saat menestystä käyttämällä...
asiakastukisopimuksia

Asiakastukisopimusten voit työskennellä louhoksilla ja rakentaa teitä tietäen, että koneesi käytettävyysaika on maksimoitu, että käytettävissäsi on ammattimainen asiantuntemus ja tietämys ja että tuottavuutesi on entistä parempi. Ja voit myös rakentaa infrastruktuuria kaupungeissa ja maissa missä päin maailmaa tahansa ja saada täyden tuen Volvo-jälleenmyyjältäsi.

Asiakastukisopimukset tarjoavat käyttöösi Volvon kaiken asiantuntemuksen ja tietämyksen varmistaen, että koneesi kaikki toiminnot antavat enemmän arvoa liiketoiminnallesi.

Asiakastukisopimusten tärkeimpiin etuihin kuuluu:

Suhde/kumppanuus jälleenmyyjän kanssa

Asiakastukisopimukset vahvistavat jälleenmyyjän ja asiakkaan välistä suhdetta

Asiakastukisopimukset vahvistavat jälleenmyyjän ja asiakkaan välistä suhdetta kannustaen molempia osapuolia ylläpitämään yhteyttä koko arvokkaan kumppanuuden ajan.

Fokus ydinliiketoiminnassasi

Volvon asiakastukisopimukset auttavat sinua keskittymään ydinliiketoimintaasi

Asiakastukisopimukset tarjoavat sinulle mielenrauhaa, joka auttaa sinua keskittymään liiketoimintasi tärkeimpään alueeseen.

Kustannusten hallinta

Volvon asiakastukisopimusten avulla pidät kustannukset hyvin hallinnassasi

Sovittu tuntihinta auttaa sinua suunnittelemaan toimintojasi ja vähentämään riskejä ja se tekee sinusta kilpailukykyisemmän sopimusten tarjoajan.

Potentiaalisen käytettävyysajan maksimointi

Volvon asiakastukisopimukset maksimoivat koneesi potentiaalisen käytettävyysajan

Volvon huolto-ohjelma sisältää tietyt toimenpiteet ja tarkastukset, jotka koulutetut Volvon huoltoasentajat suorittavat koneellesi.

Sopimukset:

Valkoinen:

Volvon Valkoinen asiakastukisopimus

Jälleenmyyjä suorittaa tietyn tason tarkastukset, joista on sovittu asiakkaan kanssa

Sininen:

Volvon Sininen asiakastukisopimus

Jälleenmyyjä suorittaa ennaltaehkäisevän huollon Volvon huolto-ohjelman mukaan

Kultainen:

Volvon Kultainen asiakastukisopimus

Jälleenmyyjä suorittaa samat toimenpiteet kuin sinisessä sopimuksessa ja lisäksi kaikkien osien korjaukset, varmistaen että tuottavuudelle ja käytettävyysajalle asetetut suuret odotukset täyttyvät.

Volvon asiakastukisopimukset tarjoavat huollon ja kunnossapidon, joiden avulla pidät kustannukset hyvin hallinnassasi ja minimoit koneen seisonta-ajan.

Katso kuinka Volvon asiakastukisopimukset voivat parantaa tehokkuuttasi: