Johdanto - CareTrack : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
CareTrack, Volvo Construction Equipmentin telematiikkajärjestelmä, antaa raportteja polttonesteenkulutuksesta käyttötunneista ja maantieteellisestä sijainnista

CareTrack: Helppo konekannan hallinta

CareTrack on Volvo Construction Equipmentin telematiikkajärjestelmä, joka tarjoaa käyttöösi laajan aikaasi ja rahaasi säästämään suunnitellun valikoiman koneen valvontatietoja.

Tämä järjestelmä tuottaa runsaasti erilaisia raportteja – mukaan lukien polttonesteenkulutus, käyttötunnit ja maantieteellinen sijainti – Internet-portaalin kautta sekä lähettämällä tekstiviesti-/sähköpostihälytyksiä.

CareTrack-portaalia voi käyttää myös koneen huoltamisen ja kulutusosien hallintaan. Tämän resurssin avulla konekannan vastuuhenkilöt voivat alentaa polttonestekustannuksia, optimoida koneiden ja kuljettajien toiminnan ja hallita huolto- ja ylläpitotoimia ennaltaehkäisevästi käyttöasteen maksimoimiseksi.

Pysy yhteydessä koneisiisi etävalvonnan avulla ja koe uudet hallinnan ja tehokkuuden mahdollisuudet CareTrackin avulla.

CareTrackin pääominaisuuksia ovat esimerkiksi seuraavat:

Säästä aikaa

CareTrack, Volvo Construction Equipmentin telematiikkajärjestelmä, säästää aikaa suunnittelemalla huollon ja ylläpidon etukäteen

Paranna käyttöastetta suunnittelemalla huolto- ja ylläpitovaatimukset etukäteen mahdollisten ongelmien välttämiseksi. Jälleenmyyjät voivat jopa tehdä vianmäärityksen etäyhteydellä – ja siten minimoida huoltoon kuluvan ajan.

Säästä rahaa

CareTrack, Volvo Construction Equipmentin telematiikkajärjestelmä, tuottaa käyttöraportteja, jotka auttavat säästämään rahaa

Käyttöraporttien avulla voit tunnistaa liian pitkät joutokäyntiajat – tämän tiedon avulla voit alentaa polttonesteenkulutusta, tuottamattomia käyttötunteja ja huoltokustannuksia.

Äärettömät mahdollisuudet

CareTrack, Volvo Construction Equipmentin telematiikkajärjestelmä, tuottaa paljon erilaisia tietoja

Polttonesteenkulutuksesta sijaintitietoihin ja koneen käyttöraportteihin – CareTrack tarjoaa käyttöösi paljon eri tietoja, joiden avulla voit käyttää konettasi mahdollisimman tehokkaasti.

CareTrack vakio

Käytä koneen tunteja ja sijaintitietoja, hallitse koneen huoltosuunnitelmia ja kulutusosia Internet-portaalin kautta ja tarkastele koneidesi sijaintia yhdellä kartalla.

Jäljitys ja tila

Paikan ja ajan rajoitus ilmoittaa, jos jokin kone ylittää ennalta määritetyt paikka- ja aikarajoitukset. Tilaraportin avulla saat käyttöösi polttonestetason, koneen sijainnin ja koneen tunnit.

Käyttö

Optimoi konekantasi ja maksimoi tuottavuutesi polttonesteenkulutuksen, koneen käytön ja liiallisen joutokäynnin raporttien avulla. Vertaa eri koneiden käyttöä ja suunnittele huoltotarkistukset.

Tuotanto

On Board Weighing -tekniikalla varustetut dumpperit näyttävät koneen todellisen tuottavuuden tonneina/litroina. Tietoja voi käyttää kuljettajan koulutuksen tukemiseen, polttonesteenkulutuksen alentamiseen ja osien käyttöiän parantamiseen.

Varkaudenesto

Tela-alustaiset kaivukoneet voi varustaa paikannuksella varustetulla varkaudenestojärjestelmällä. Vastaanota sähköposti-/tekstiviestihälytyksiä, kun liipaisin aktivoituu, ja estä koneen käyttö / salli koneen käyttö uudelleen Internet-portaalin kautta.

Tiedonsiirtoyhteys

Volvo-jälleenmyyjän aktivoimalla satelliittimodeemilaitteistolla varustetut koneet voivat välittää tietoja satelliitin kautta alueilla, joilla ei ole matkapuhelinverkkoa tai verkon kuuluvuus on heikko.

API

CareTrack-tiedot voidaan välittää API:n avulla omaan hallintajärjestelmääsi.
Voit valita kahdesta vaihtoehdosta tarvittavan tietotason perusteella.

Edellä mainittujen pakkausten saatavuus saattaa vaihdella maittain. Volvo-jälleenmyyjäsi antaa mielellään lisätietoja.

Tutustu siihen, miten CareTrack voi parantaa tehokkuuttasi: