Pulttikiinnitteiset kumityynyt - Alavaunun varaosat : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvon pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä on kustannuksia ja aikaa säästävä

Volvon pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä - monikäyttöratkaisu.

Volvon tela-alustaisten kaivukoneiden pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä on täydellinen ratkaisu koneen monikäyttöisyyden lisäämiseksi.

Kustannuksia ja aikaa säästävän mallin ansiosta voit vaihtaa helposti tiellä ja maastossa ajon välillä aiheuttamatta pinnalle vahinkoa. Voit työskennellä useammilla työmailla ja maksimoida tuottavuutesi Volvo-koneella.

Pulttikiinnitteisen kumityynyjärjestelmän tärkeimpiä etuja ovat:

Monikäyttöisyys


Voit siirtyä tiellä ja maastossa tehtävien töiden välillä ja hyötyä kahden koneen ominaisuuksista yhdessä koneessa. Kumityynyt suojaavat maanpintaa täydellisesti ja ne voidaan helposti poistaa, kun tarvitaan täyttä pitoa.

Erinomainen kestävyys


Tehty lujasta kumiseoksesta kulumisen vähentämiseksi, teräslevyn päällä on kestävä kumi ja kumityyny, joka vähentää tärinää ja melua.

Saatavuus

Kumityynyjärjestelmä on saatavana sekä tehtaalla asennettavana lisävarusteena että koko Volvo-jälleenmyyjäverkostosta. Jälkimarkkinoilta saatavassa sarjassa on sekä tyyny että telakenkä.


Kustannustehokas


Kumityynyjen vaihto tarvittaessa on kustannustehokas ja helppo tapa ylläpitää kaivukoneen telajärjestelmää.

Kysy Volvo-jälleenmyyjältäsi lisätietoja Volvon pulttikiinnitteisestä kumityynyjärjestelmästä ja kuinka voit sen avulla maksimoida Volvo-koneesi suorituskyvyn.

Katso kuinka Volvon pulttikiinnitteinen kumityynyjärjestelmä voi parantaa tehokkuuttasi: