Johdanto - Alavaunun varaosat : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Volvo-alavaunu Johdanto

Volvo-alavaunu

Volvo-alavaunun osat ovat kaikki Volvon insinöörien kehittämiä osana Volvo-maarakennuskoneesi koko järjestelmää.

Ankarilla testeillä on varmistettu, että ne kestävät äärimmäistä rasitusta yhä uudelleen ja uudelleen. Suunnittelumme ja materiaalivalintamme takaavat ylivertaisen suorituskyvyn. Laatu maksaa aina itsensä takaisin pitkällä aikavälillä!

Tuotevalikoima

Volvolla on tarjolla täydellinen valikoima alavaunun varaosia, jotka on kehitetty ja testattu täyttämään suurimmatkin odotuksesi.

Alavaunun osat on suunniteltu erityisesti sinun Volvo-maarakennuskoneeseesi. Ne varmistavat koneesi turvallisen ja tehokkaan toiminnan, pitkän ja tuottavan käyttöiän ja alhaiset käyttökustannukset.

Kumitelat

Volvo-kumitelat täyttävät kaikkein korkeimmatkin turvallisuus- ja laatustandardit. Voit luottaa niiden ylivertaiseen kestävyyteen, pitkään kestoikään ja mukavuuteen.

Kumitelat on kehitetty yhdessä Volvo-maarakennuskoneiden kanssa. Täyttämään korkeimmatkin huippusuorituskykyisille koneille asettamasi odotukset!

Kysy Volvo-jälleenmyyjältäsi lisätietoja Volvo -alavaunun osista ja kuinka voit niiden avulla maksimoida  Volvo-koneesi suorituskyvyn.