Johdanto - Alkuperäiset Volvo-osat : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Alkuperäiset Volvo-osat

Alkuperäiset Volvo-osat

Alkuperäiset Volvo-osat ovat korkeinta laatua ja varmistavat Volvo-koneesi hyvän suorituskyvyn. Jokainen osa on tärkeä käytettävyysajan ja suorituskyvyn kannalta. Joten miksi ottaisit riskin? Käytä vain osia ja tuotteita, jotka on erityisesti kehitetty, testattu ja hyväksytty varmistamaan optimaalinen toiminta – jotka alentavat omistajuus- ja käyttökustannuksia.

Volvo-laatua

Ne auttavat säilyttämään koneesi korkean laadun ja suorituskyvyn, suojaavat muita osia ja pitävät järjestelmät ehjinä, jotta sinä voit saada mahdollisimman paljon irti alkuperäisestä investoinnistasi.

Testatut ja hyväksytyt

Laajat testit ja kompromissiton hyväksyntämenettely varmistavat korkeat Volvon laatustandardit ja turvallisen toiminnan ja antavat mielenrauhaa.

Maailmanlaajuinen jälleenmyyjäverkko

Varmistaa, että alkuperäiset Volvo-osat ovat saatavana aina ja kaikkialla. Tämä auttaa minimoimaan seisonta-ajan, joten voit luottaa siihen, että koneesi on käytettävissä silloin kun sitä eniten tarvitset.

Pidennetyt huoltovälit

Taattu toimintavarmuus auttaa pidentämään huoltovälejä ja vähentää huomattavasti ongelmien toistumisen todennäköisyyttä, lisäten koneen käytettävyysaikaa ja säästäen kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Kattava takuu

Kattava 1 vuoden takuu tarjoaa mielenrauhaa.

Yksinkertaisesti sanottuna, alkuperäiset Volvo-osat tarjoavat sinulle laatua ja saatavuutta, joista koneesi on riippuvainen.