Introduktion - Volvos tandsystem : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Volvos tandsystem - Introduktion

Det effektive tandsystem fra Volvo

Volvos tandsystem giver optimerede, lange skifteintervaller, høj produktivitet og rentabilitet.

Vi tilbyder specialiserede, patenterede tænder og tandholdere til alle opgavetyper. Dele af høj kvalitet, der reducerer de samlede ejeromkostninger og maksimerer maskinens ydeevne. 

Tandsystemet er et resultat af vores kompromisløse engagement i innovation og udvikling. Volvos tænder har været genstand for omfattende afprøvning i forskellige materialer og ved forskellige arbejdsopgaver med det formål at analysere og sikre høj kvalitet og gode egenskaber.

Hvorfor bruge Volvos tandsystem? 

Let at montere

Den lodrette låsemekanisme gør det hurtigt og nemt at montere og afmontere en tand. Den er fuldstændig integreret i tandholderen for beskyttelse og længere levetid. 

Volvo-tænder tåler stor belastning

Perfekt pasning mellem tanden og tandholderen plus store stabiliseringsflader giver stor styrke til at kunne modstå store kræfter og belastninger.

Selvskærpende

Den selvskærpende konstruktion og strategisk placeret slidmateriale giver maksimal slidtid med konstant ydeevne.

Modstandsdygtig mod frontale kræfter

Tandholdernes og tændernes kanter har en skarp vinkel, der giver perfekt modstand mod frontale kræfter og reducerer risikoen for skader.

Kontakt din Volvo-forhandler for at forhøre dig om Volvos tandsystem og finde ud af, hvordan du kan maksimere ydeevnen for din Volvo-entreprenørmaskine.