Komponenter til klassiske maskiner - Volvo Reman : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Volvo Reman

Volvo Reman
Komponenter til klassiske maskiner

Denne Volvo Reman-service er den økonomiske og pålidelige løsning til klassiske Volvo læssemaskiner og dumpere, der er 10 år gamle og derover. I stedet for at skulle investere i en ny eller "så godt som ny" motor eller at bekymre dig om varigheden og kvaliteten af reparationer, der ikke er certificeret af Volvo, kan du nu drage fordel af Volvo Remans komponenter til klassiske maskiner.

På en omkostningseffektiv måde kan du nu bevare din maskine som en Volvo, forlænge dens levetid og bibeholde den kvalitet og driftssikkerhed, du har nydt godt af af i årevis. Du kan også forvente hurtigere udskiftning end ved en reparation – og fuld Volvo-garanti.

Afprøvet for kvalitet og pålidelighed
Komponenter til klassiske maskiner fås til ældre læssemaskiner og dumpere. De omfatter bl.a. motorer, gearkasser og reduktionsgearkasser. Til forskel fra en simpel reparation eller istandsættelse får du en grundigt renoveret komponent, der er blevet omhyggeligt rengjort, afprøvet og efterset for at sikre, at den opfylder Volvos kvalitetsnormer. Sliddele der skal udskiftes, bliver naturligvis udskiftet.

Nærmere oplysninger om Volvo Remans komponenter til klassiske maskiner fås ved at kontakte den lokale Volvo-forhandler.