Introduktion - CareTrack : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
CareTrack, Volvo Construction Equipments telematiksystem, leverer rapporter om brændstofforbrug, driftstimer og geografisk placering

CareTrack: Flådestyring på en nem måde

CareTrack, Volvo Construction Equipments telematiksystem, giver adgang til en lang række maskinovervågningsdata, hvilket sparer tid og penge for dig.

Systemet leverer mange forskellige rapporter – bl.a. om brændstofforbrug, driftstimer og geografisk placering – via en webportal, ligesom det sender alarmer pr. SMS og e-mail.

CareTrack-portalen kan også benyttes til administration af maskinens servicering og sliddele. Med denne ressource kan maskinparkadministratoren reducere brændstofomkostningerne, optimere maskinernes og førernes arbejdsindsats samt proaktivt styre servicering og vedligeholdelse med henblik på maksimering af nyttetiden.

Hold dig i kontakt med dine maskiner vha. fjernovervågning og opnå styring og effektivitet på et højere niveau med CareTrack.

Blandt de vigtigste fordele ved CareTrack kan nævnes:

Spar tid

CareTrack, Volvo Construction Equipments telematiksystem, sparer tid gennem planlægning af service og vedligeholdelse

Nyttetiden øges gennem planlægning af service og vedligeholdelse på forhånd, hvorved eventuelle problemer undgås. Forhandleren kan endog foretage fejlsøgning på afstand – hvilket minimerer tiden, der kræves til servicering.

Spar penge

CareTrack, Volvo Construction Equipments telematiksystem, leverer driftsrapporter, der sparer penge for dig

Driftsrapporter klarlægger, hvor der opstår for megen spildtid – data, der giver dig mulighed for at reducere brændstofforbruget, uproduktive maskintimer og omkostningerne til servicering.

Uendelige muligheder

CareTrack, Volvo Construction Equipments telematiksystem, giver adgang til et væld af data

CareTrack giver dig adgang til et væld af informationer, lige fra data om brændstofforbruget til rapporter om maskinernes placering og udnyttelse – hvilket sætter dig i stand til at få mest muligt ud af dine maskiner.

CareTrack Standard

Giver adgang til data om maskinernes driftstimer og placering, administration af serviceplaner og sliddele via webportalen og visning af maskinerne på ét kort.

Sporing og status

Geofence og Timefence underretter dig, hvis en maskine bevæger sig uden for de grænser mht. tid og sted, som du har fastlagt på forhånd. En statusrapport giver oplysninger om maskinernes brændstofniveau, placering og driftstimer.

Drift

Optimér din maskinpark og maksimér produktiviteten ved hjælp af rapporter om brændstofforbrug, maskinudnyttelse og overdreven spildtid. Sammenhold maskinernes anvendelse, og planlæg serviceeftersyn.

Produktion

Rammestyrede dumpere udstyret med "On Board Weighing"-teknologi viser maskinens sande produktivitet i ton/liter. Dataene kan anvendes til brug for føreroptræning, reduktion af brændstofforbrug og forlængelse af komponenters levetid.

Tyverisikring

Gravemaskiner med larvebånd kan udstyres med tyverisikring. Du modtager alarmer pr. e-mail eller SMS, når en udløsende faktor er aktiveret, og du kan startspærre/ophæve startspærring for maskinen på webportalen.

Kommunikation

Maskiner udstyret med satellitmodem, aktiveret af din Volvo-forhandler, kan sende data via satellit i områder, hvor ingen eller kun svag mobiltelefonforbindelse er tilgængelig.

API

Med API kan CareTrack-data sendes til dit eget styresystem.
Der er to valgmuligheder, alt efter hvilket dataniveau, du har brug for.

De ovenfor omtalte pakker fås muligvis ikke i alle lande. Din Volvo-forhandler står gerne til rådighed med mere detaljerede oplysninger.

Find ud af, hvordan CareTrack kan øge din effektivitet: