Introduktion - Originale Volvo-dele : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
Originale Volvo-dele

Originale Volvo-dele

Originale Volvo-dele byder på den højeste kvalitet og garanteret ydeevne for din Volvo-maskine. Hver eneste del har kritisk betydning for nyttetid og ydeevne. Så hvorfor løbe en risiko? Brug kun dele og produkter, der er specielt udviklet, afprøvet og godkendt med henblik på optimal funktion – nøglen til lavere ejerskabs- og driftsomkostninger.

Volvo-kvalitet

Bidrager til at opretholde maskinens høje kvalitet og ydeevne. Beskytter andre komponenter og holder systemerne intakt, så du får det størst mulige afkast af din oprindelige investering.

Afprøvet og godkendt

Omfattende test og en kompromisløs godkendelsesproces sikrer, at Volvos høje kvalitetskrav opfyldes, med henblik på større sikkerhed under driften og tryghed for dig.

Verdensomspændende forhandlernet

Sikrer, at originale Volvo-dele altid kan fås overalt i verden. Dette bidrager til at minimere stilstandstiden, så maskinen er klar til indsats, når du har mest brug for det.

Længere serviceintervaller

Garanteret driftssikkerhed bidrager til længere serviceintervaller og væsentlig mindre risiko for gentagne problemer. Dette giver mere nyttetid og større omkostningsbesparelser i det lange løb.

Omfattende garanti

Nyder dækning af en omfattende 1-års garanti med din tryghed for øje.

Kort sagt: kun originale Volvo-dele byder på den kvalitet og tilgængelighed, som din maskine er afhængig af.