Volvo CE fejrer indvielsen af Jinan Technology Center - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
19-03-2014 

Volvo CE fejrer indvielsen af Jinan Technology CenterJinan Technology Center

Med invielsen af Jihan Technology Center i Shangdong-provinsen i Kina har Volvo Construction Equipment (Volvo CE) styrket sin position og understreget sit engagement i det kinesiske marked for entreprenørmaskiner. Anlægget blev åbnet officielt den 19. marts i overværelse af Jinans viceborgmester, Li Kuanduan, sammen med 230 gæster og medierepræsentanter. Ingeniørerne på det 50.000 m2 store anlæg vil især fokusere på udvikling af produkter og komponenter til kunder på udviklingsmarkeder. Centret, der har kostet 270 mio. sv.kr., omfatter både tegnestuer og værksteder samt faciliteter for afprøvning af komplette maskiner og komponenter. Der er i dag over 150 medarbejdere beskæftiget i centret, hvoraf hovedparten er lokale teknikere. Antallet af medarbejdere vil vokse, idet anlægget har plads til beskæftigelse af op til 450 personer.

"Det, at vi har åbnet et teknisk center i Kina, spiller en vigtig rolle for Volvo CE's vækstambitioner", forklarer Anders P. Larsson, executive vice president for Volvo CE's teknologifunktion. "Jinan Technology Center indgår som et vigtigt led i vores stræben efter at have tekniske og designmæssige ressourcer til rådighed over hele verden. Dette anlæg vil hjælpe os med at ekspandere og udvikle Volvo CE's globale produktportefølje." 

En stærk start
Jinan Technology Center omfatter en prøvebane, tegnestuer og to bygninger med værksteder til samling af komponenter og prototyper. Dertil kommer områder til brug for afprøvning af produkternes ydeevne og konstruktion. Mens det nye anlæg var under opførelse, opnåede vores team i Jinan Technology Center positive resultater på deres nye, midlertidige arbejdsplads. Med udviklingen af læssemaskinen L105 - den første maskine under Volvo-mærket konstrueret specielt til udviklingsmarkeder - demonstrerede ingeniørerne på stedet deres formåen. L105-maskinen blev udviklet i løbet af 25 måneder og lanceret ved udgangen af 2012. Blandt anlæggets fremtidige projekter kan nævnes udvikling af gravemaskiner, læssemaskiner samt produkter til vejbygning og offentlige arbejder - alle specielt med udviklingsmarkeder for øje. 

Tættere på kunden
"Udviklingsmarkeder byder på tiltrækkende og stadig større muligheder for Volvo CE med hensyn til at levere produkter af høj kvalitet, der er skræddersyet til kundernes behov", udtaler Mats Sköldberg, president for Volvo CE Technology i Kina. "Volvo Construction Equipment valgte bevidst at investere i byen Jinan - en bekræftelse af, at vi har tillid til den lokale tekniske kunnen. Kina er det største, og nu måske det vigtigste, marked for os, og vi er klar over, at det er uhyre vigtigt at have konstruktions- og fremstillingsaktiviteter der, hvor maskinerne bruges. Dette giver os en bedre forståelse af vores kunder og deres behov - en stor fordel på det stærkt konkurrenceprægede verdensmarked i dag. Med dette nye anlæg vil vi kunne levere maskiner, der er tilpasset markedets behov, efter kundernes specifikationer og på kortere tid." 

Slut. 

Marts 2014 

Tekst: Charlie Ebers

Billede 1: Volvo Construction Equipments nye Jinan Technology Center vil især fokusere på udvikling af produkter og komponenter til kunder på udviklingsmarkeder.

Billedet kan downloades i højopløsningsformat ved at besøge vores billedgalleri: http://images.volvoce.com/ 

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press  

eller ved at kontakte:

Elisabet Altin
Director, Communication Technology
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +46 470 387809
Email: elisabet.altin@volvo.com

Charlie Ebers
SE10
London
Tlf.: + 44 207 923 5864
Email: ebers@se10.com