Tier 4i/Stage IIIb engine conversion kit - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
04-07-2013 

Tier 4i/Stage IIIb motorombygningssæt vil være tilgængeligt for Volvo-maskinerFra andet kvartal af 2014 vil Volvo CE-kunder få mulighed for at få monteret et særligt motorombygningssæt i deres Tier 4i/Stage IIIb-maskiner. Dette sæt vil give Volvo-ejerne mulighed for at sælge deres brugte maskiner til lande, hvor der stadig anvendes brændstof med højt svovlindhold. Ombygningssættet fungerer ved at beskytte Volvo-motorerne imod høje svovlniveauer og lever samtidigt op til Volvos interne designstandarder.

"Vi ved, at nogle af vores kunder eksporterer deres brugte maskiner til lande uden for USA og EU og skal køre på en anden type brændstof. Vi ønsker at forsikre kunderne om, at der i udlandet stadig vil være et marked for maskiner, der opfylder kravene til Tier 4i/Stage IIIb", siger Alan Berger, Vice President Product Platforms.

På grund af det høje svovlindhold, der anvendes i mange ikke-regulerede lande, vil Volvos Tier 4i/Stage IIIb-motorer ikke fungere korrekt, hvis de benyttes uden ombygningssættet. Ombygningssættet vil øge en maskines pålidelighed efter eksport.

"Uden for USA og EU er der en stigende efterspørgsel efter maskiner af høj kvalitet. Med ombygningssættet kan Volvo-maskinerne nu sælges på disse markeder, hvilket tidligere ikke var muligt", sig Berger.

Slut.

Juli 2013

Yderligere oplysninger fås ved at besøge www.volvoce.com/press 

eller ved at kontakte:
Elisabet Altin
Director, Communication Technology
Volvo Construction Equipment
Tlf.: +46 470 387809
E-mail: elisabet.altin@volvo.com 

Charlie Ebers
SE10
London
Tlf.: +44 207 107 2016
E-mail: ebers@se10.com