Innovationsforum sætter fokus på Volvos fremtidstanker - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
30-08-2013 

Innovationsforum sætter fokus på Volvos fremtidstankerInnovation Forum highlights Volvo future thinking
På det første Innovationsforum i Eskilstuna, Sverige, redegjorde Volvo Construction Equipment (Volvo CE) for sin kultur af kreativitet og opfindsomhed - der gennemsyrer alle produktudviklingsfaser, lige fra design til produktion - plus sine lyse fremtidsvisioner.

På forumet gennemgik man den rolle, innovation spiller for drivlinjer, teknologi på udviklingsmarkeder, design, virksomhedens kerneværdier kvalitet, sikkerhed og miljøpleje, Tier 4 Final/Stage IV compliant motorer og fremtidig teknologi. Journalisterne fik også lejlighed til at besøge Volvos produktionsanlæg i Eskilstuna for at høre mere om, hvordan driftsmæssig effektivitet bidrager til innovation i virksomheden.

"Innovation ligger i blodet hos Volvo CE", siger Anders P. Larsson, Volvo CE's executive vice president. "Den gennemsyrer alle dele af vores design-, udviklings- og markedsføringsprocesser. Dette arrangement gav os lejlighed til at fortælle journalisterne om vores seneste nyskabelser, herunder vores serie af Tier 4f/Stage IV motorer, og nye ideer.

"Vi ville også gerne ændre folks opfattelse af Volvo, ved at demonstrere, at innovation ikke altid behøver at føre til mere komplekse nye produkter. Det kan f.eks. dreje sig om en forholdsvis simpel ændring, der gør det lettere for vores kunder at vedligeholde maskinerne."

En innovationskultur

Innovationsforumet er noget nyt for Volvo CE, men bygger på et lignende arrangement, der fandt sted i 2011. Det vil nu blive afholdt med jævne mellemrum og vil få Volvo CE til at fremstå som en dynamisk virksomhed, hvis innovationskultur giver den en særstilling i forhold til sine konkurrenter. Andre virksomheder lægger måske også vægt på teknologi, men kun Volvos innovationsmodel er så tæt sammenknyttet med virksomhedens kultur af arbejde med energi, lidenskab og respekt for individer - også kaldet "the Volvo Way". Volvos innovationsarbejde fokuserer på kundernes behov, samtidig med at man fostrer og udvikler hver enkelt medarbejders evne til at nyskabe. Virksomhedens metoder sikrer, at den enkeltes bidrag og ideer er værdifulde, uanset hvilken stilling vedkommende har i virksomheden.

Det daglange forum omfattede bl.a. arbejdsstationer, der gav enkeltheder om seks områder af Volvo CE's innovationsarbejde, hvortil kom en fabriksrundtur og en session om innovation i produktionen. Det afsluttedes med en middag.

Slut.

August 2013

Yderligere oplysninger fås ved at besøge: www.volvoce.com/press

eller ved at kontakte:

Thorsten Poszwa
Director, External Communications
Volvo Construction Equipment
Tlf.: + 32 2482 5021
Email: thorsten.poszwa@volvo.com
Twitter: http://twitter.com/VolvoCEGlobal

Brian O’Sullivan
SE10
London
Tlf.: +44 77 333 50307
Email: osullivan@se10.com