Ny D-serie kompakte ECR gravemaskiner - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
13-04-2013 

Ny Volvo kort-sving kompakte ECR D-serie gravemaskinerVolvo ECR D-serie 

Med kraftfulde, brændstoføkonomiske Volvo motorer og et perfekt afstemt hydraulisk system tilbyder de nye Volvo ECR25D, ECR58D og ECR88D kort-sving radius gravemaskiner en bemærkelsesværdig produktivitet. Hertil kommer perfekt stabilitet, brugervenlighed og sikkerhed.


Når plads er en mangelvare, er de nye ECR25D, ECR58D og ECR88D kort-svings gravemaskiner i deres rette element. Trods sine kompakte størrelser byder D-seriens kompakte gravemaskiner på høj gravekapacitet, store grave- og rivekræfter og en løfte-kapacitet, der imponerer. Disse maskiner er udrustet med motorer med overlegen ydelse og beskedent brændstofforbrug.

Det har aldrig været nemmere at komme rundt på arbejdspladserne takket være den automatiske op- og nedgearing (afhængigt af belastningen), den optimerede trækkraft og de hydrauliske pedaler for nem og præcis larvekontrol.

ECR25D har en ekstra mulighed for høj mobilitet; den kan transporteres med op til tre skovle og en hydraulisk mejsel på en trailer med under 3,5 tons totalvægt.

Robuste opbygninger
Via det smalle karosseridesign med centralt placeret bom på ECR58D og ECR88D er overbygningen på disse ECR-modeller så kompakt, at maskinernes bagende svinger inden for larvebåndene. Kun ECR25D overgår sin sporvidde, når den forsynes med en ekstra kontravægt. Det betyder, at gravemaskinerne kan komme meget tæt på objekter uden risiko for kollision, når de svinger.

ECR25D, ECR58D og ECR88D fås med en mono-bom (eller en valgfri todelt bom på ECR88D), flere armkonfigurationer og blade for større fleksibilitet. Takket være deres forstærkede, tredelt, X-formet højstyrkeståls undervogn, er maskinerne robuste og pålidelige. De er konstrueret for krævende arbejdsmiljøer.

Kraftfuld effektivitet
Nye miljømotorer med lave emissionsværdier, stort kraftoverskud og fremragende brændstoføkonomi. Dette betyder større produktivitet og mindre driftsomkostninger.
Den nye ECR25D er udstyret med en 15,5 kW (21.1 hk) motor, mens ECR58D kommer med en fire-cylindret Stage IIIA motor, der yder 36,5 kW (50 hk). ECR88D kommer med en fire-cylindret, 43 kW (58 hk) Tier 4f/Stage IIIB motor.

ECR58D og ECR88D har udstødning-efterbehandlings systemer for lavere emissioner og problemfri drift. Ydelser og produktivitet begrænses ikke under afbrænding og rensning af udstødningen.

En automatisk tomgangsregulering reducerer motorens omdrejningstal, når den er ubelastet i et angivet tidsrum, som føreren selv på forhånd kan vælge på ECR58D og ECR88D (mellem 3 og 20 sekunder). Denne funktion reducerer driftsomkostninger og brændstofforbruget yderligere.

Lille, men rummelig
Selv disse relativt små gravemaskiner giver deres førere en overlegen oplevelse - og et behageligt og sikkert førermiljø. Kabinen (standard på ECR58D og ECR88D) er ROPS-certificeret og har moderne design med rundt-om-udsyn via store ruder. Komforten er perfekt. Der er naturligvis et fuldt justerbart sæde, fremragende støj- og vibrationsdæmpning, ergonomiske armlæn, ideelt placerede betjeningsorganer og et stort gulvareal med god plads til fødderne.