Kingo køber 7 Volvo maskiner - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
17-06-2013 

Syv grønne Volvo maskiner til nedbrydning hos KingoKingo køber 7 Volvo maskiner

Nedbrydningsfirmaet Kingo har købt syv Volvo gravemaskiner i størrelser fra 25 til 38 tons. Firmaet udskifter fem maskiner og udvider med to – alle i firmaets grønne farver.

Kingo med hovedsæde i Silkeborg har mange opgaver i ordrebogen, og de planlagte fem udskiftninger af maskiner blev suppleret med ordre på yderligere to maskiner, så Volvo Entreprenørmaskiner i alt har leveret syv store gravemaskiner.

Det er en Volvo EC250D på ca. 25 ton, tre Volvo EC300D på ca. 32 ton og tre Volvo EC380D på ca. 38 ton. De skal alle indgå i Kingos nedbrydningsopgaver over hele landet og er forsynet med diverse nedbrydningsudstyr og ombygget til nedbrydning med gitterbeskyttelse af kabinen, filter på luftindtaget, kompressor til rengøring og OilQuick hurtigskifte.

- Vi er kommet godt ud af krisen og vi giver beskæftigelse til 150-200 mand, heraf 40 funktionærer på de mange opgaver rundt i landet med henholdsvis nedbrydning og miljøsanering samt på vores plads i Silkeborg, hvor vi modtager forurenet jord, fortæller produktionschef Kim Mosgaard.

- Vi har udskiftet fem gravemaskiner, som har kørt mellem 6 og 7 år. Vi arbejder nu på en strategi, hvor vi selv vil have flere ansatte og en tilsvarende større maskinpark. Derfor udvider vi nu med to ekstra gravemaskiner.

- Vi udbød ordren på i første omgang fem maskiner og havde dialog med flere leverandører, men vi oplevede Volvo som de mest seriøse. De tog os seriøst i forhold til at imødekomme vores ønsker til særlige løsninger og udstyr og de forstod vores holdninger. Dertil kom naturligvis også en fornuftig økonomi.

- Andre forhold talte også med i beslutningen. Vi føler os trygge ved Volvo Entreprenørmaskiners On-Site koncept med ca. 40 rullende værksteder. Det betyder, at de altid er til stede i nærheden af vores arbejdssteder. Selvfølgelig har vi også den grundopfattelse, at Volvo er en kvalitetsmaskine, og så har vi brugt en del krudt på at undersøge brændstofforbruget. Der har vi ladet os overbevise om, at der er en fortjeneste at hente ved at køre med Volvo, siger Kim Mosgaard.

De syv maskiner til Kingo er leveret i firmaets grønne farver. Det var et ultimativt krav, fordi firmaet anser maskinerne for vigtige reklamesøjler rundt i landskabet.