Karl Mertz bliver Volvoforhandler - Nyheder : Volvo Entreprenørmaskiner A/S
27-05-2013 

Karl Mertz bliver VolvoforhandlerDen kendte forhandler af traktorer og landbrugsmaskiner bliver nu også forhandler af Volvo entreprenørmaskiner. Helt præcis omfatter forhandlingen Volvos kompakte grave- og læssemaskiner samt Volvos rendegravere.

Maskinhandlerfirmaet Karl Mertz er en af landets førende forhandlere af Fendt og Massey Ferguson traktorer med en markedsandel på 36 procent på Lolland/Falster.

- Vi har længe ønsket at udvide vore forhandlinger med entreprenørmaskiner af et kvalitativt mærke, som kunne matche de to traktormærker, og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der stod Volvo allerøverst oppe på min ønskeseddel, fortæller Karl Mertz’s direktør, Anders Hansen.

- Rendegravere og kompakte grave- og læssemaskiner anvendes mere og mere i landbruget, og mange maskinstationer har deciderede entreprenørafdelinger, så vore kunder anvender allerede i vid udstrækning disse maskintyper. Altså hører de også til i vort sortiment, mener Anders Hansen.

- Samarbejdet mellem Karl Mertz og Volvo Entreprenørmaskiner hviler på et solidt grundlag af gensidig respekt og sympati, fortæller Volvo Entreprenørmaskiners markedschef, Jens Ejsing.

- Hidtil har vi selv betjent alle Volvo kunder over hele landet -, oplyser Jens Ejsing. Men da vi erfarede om Karl Mertz’s interesse for at blive forhandler, var der ikke langt fra idé til kontrakt. Karl Mertz er et yderst velrenommeret firma, som vi glæder os til at arbejde sammen med.

Samarbejdet er etableret med omgående virkning, og Karl Mertz vil successive udover selve forhandlingen også overtage servicering, salg af reservedele og reparationer af de nævnte maskiner i takt med, at firmaets montører bliver efteruddannet og skolet til disse opgaver hos Volvo Entreprenørmaskiner.Anders Hansen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der stod Volvo allerøverst oppe på min ønskeseddel, fortæller Karl Mertz’s direktør, Anders Hansen.