WWF Climate Savers - WWF Climate Savers : Volvo Entreprenørmaskiner A/S

WWF Climate Savers

"Hos Volvo Construction Equipment er miljøpleje en af vores fire kerneværdier, og det er meget mere end blot en virksomhedserklæring: Det er noget, vi tager meget alvorligt og arbejder hårdt for at integrere i alt hvad vi laver. Derfor er vi glade for at kunne gøre Volvo Group følgeskab i at samarbejde med en etableret miljøorganisation som Verdensnaturfonden. WWF's Climate Savers-program er et udfordrende initiativ, som vil hjælpe os til yderligere at mindske vores CO2-emissioner, øge vores produkters brændstofeffektivitet og demonstrere, at vi er stærkt engagerede i miljømæssig bæredygtighed". 

 

Pat Olney

Administrerende direktør, Volvo Construction Equipment 

Volvo Construction Equipment (Volvo CE) er det seneste medlem af Volvo Group, der indgår partnerskab med Verdensnaturfondens (WWF) Climate Savers-program. Et initiativ som kræver, at de deltagende virksomheder forpligter sig til at begrænse CO2-udledningen i deres drift.  Som en del af aftalen er SDLG - Volvo CE's andet mærke og joint venture-partner i Kina - blevet det første kinesiske selskab, der har forpligtet sig til programmet.

Volvo Group har været medlem af Climate Savers-initiativet siden 2010 - og var den første producent af store lastbiler, der tilmeldte sig aftalen. Samtidigt aftalte selskabet, at alle lastbiler fremstillet og solgt mellem 2009 og 2014 ville få en reduktion i CO2-udledningen på 13 millioner tons. Med Volvo CE, SDLG og Volvo Buses med om bord er målet for Volvo Group at nedbringe den samlede mængde CO2, der udsendes af de køretøjer, som koncernen producerede før 2014 med mere end 30 millioner tons sammenlignet med de køretøjer, koncernen producerede i 2008. Produktionsanlæggene i Volvo Group vil ligeledes mindske deres CO2-emissioner med 12 % før 2014 sammenlignet med 2008-niveauerne.

 

Ned med CO2!
Volvo CE er som de øvrige medlemmer af Volvo Group dedikeret til at nedbringe emissionerne af kuldioxid fra sine produkter og fabrikker samt til udvikling af ny teknologi for at forbedre brændstofeffektiviteten og skabe alternative brændstofløsninger. Som en del af Climate Savers-programmet vil Volvo CE udvikle nye prototyper med forbedret brændstofydelse.

 

 

Vores forpligtelse

 

Anlæg:
Fra 2014 er Volvo CE sammen med SDLG, Volvo Buses og Volvo forpligtet til at mindske CO2-udslippet fra produktionsanlæg med 12% i forhold til 2008-niveauerne, hvilket er 0,2 megatons (Mt) CO2. Dette vil primært blive opnået via energieffektive forbedringer. I overensstemmelse med Climate Savers-reglerne vil der ikke blive anvendt CO2-kompensation til at opnå dette mål.

 

Produkter:
Volvo CE forpligter sig sammen med Volvo Group, SDLG og Volvo Buses til via forbedret brændstofeffektivitet at mindske de samlede levetids CO2-emissioner fra køretøjer, der sælges mellem 2009 og 2014 med mere end 30 Mt sammenlignet med 2008-modellerne.

 

Prototype:
Volvo CE vil forske i avancerede drivlinjeteknologier og internt præsentere en prototype med betragteligt forbedret brændstofeffektivitet fra 2014.