SAMEC 2013: 22-24 augusti med Volvo Construction Equipment och Swecon i Skellefteå - SAMEC : Swecon Anläggningsmaskiner
SAMEC 2013 - maskinmässa i Skellefteå med Volvo och Swecon Anläggningsmaskiner

Besök Swecon på SAMEC i Skellefteå

SAMEC 2013 den 22-24 augusti är Sveriges största maskinmässa. Arbetar du med entreprenad, park- eller fastighetsförvaltning eller kanske inom industri- eller byggbranschen så är det här mässan för dig. Swecon finns på plats på SAMEC i en 3 000 kvm stor monter med spännande maskinnyheter från Volvo Construction Equipment.

På SAMEC-mässan hittar du allt inom maskin på ett och samma ställe. Dessutom är mässan enbart öppen för proffs vilket innebär att det finns gott om möjligheter för dig som besökare att träffa Swecon och våra leverantörer, prova Volvomaskiner och göra affärer. 

Mässan pågår under tre dagar i Fällfors strax utan för Skellefteå på Skellefteå Drive Center som idag är Sveriges modernaste motor- och utbildningsanläggning.  Här förfogar SAMEC-mässan över hela 361 hektar inhägnat område vilket innebär att det mesta som finns på mässan kan provköras direkt på plats under verkliga förhållanden!

Grus- och asfaltvägar, skogs- och gräsområden samt sandtag ger alla besökare ett unikt tillfälle att provköra maskiner som kan tänkas behövas i verksamheten.

SAMEC står för Swedish Agriculture Machinery Entrepreneur Construction Fair och arrangeras av Skellefteåmässan AB.