Entreprenad Live 2014 - upplev Volvo på hemmaplan 4-6 september i Göteborg - Entreprenad Live : Swecon Anläggningsmaskiner
Entreprenad Live 2014 - Volvo på hemmaplan 4-6 september

Entreprenad Live 2014:
Volvo storsatsar på hemmaplan i Göteborg

Volvokoncernen satsar stort på Entreprenad Live med en 1 000 kvadratmeter stor monter, plus ytterligare 250 kvadratmeter för provkörning. Mässan går av stapeln den 4-6 september.

Swecon samarbetar med Volvo Lastvagnar, Volvo Construction Equipment (Volvo CE) och Volvo Penta för att gemensamt visa upp vad företagen har att erbjuda.

Volvo CE kommer att visa produktnyheter i form av mångsidiga hjullastare, robusta dumprar och grävmaskiner, alla med de senaste Steg IV-motorerna, bland annat den nya bandgrävaren EC250E som ger en avsevärd förbättring av bränsleekonomin. Volvos kompakta grävmaskin ECR50D finns också på display, en kraftfull och smidig maskin som även den levererar en betydande lägre bränsleförbrukning.

Totalt kommer Volvo CE att visa upp nio olika anläggningsmaskiner och tillfälle ges även till provkörning av grävmaskiner. För de små kommer dessutom elektriska grävmaskiner finnas på plats i Volvo monter som tål att testas!

Volvo Lastvagnar visar bland annat den för entreprenadbranschen specialutvecklade FMX-lastbilen och Volvo Penta sina motorer, vilka inte bara sitter i båtmotorer.
Entreprenad Live arrangeras på Stora Holm Trafikövningsplats, Holmvägen 55 på Hisingen i Göteborg. Se vägbeskrivning

Entreprenad Live 2014: 4-6 september på Stora Holm i Göteborg

Torsdagen den 4 september
kl. 09:00 – 16:00
Fredagen den 5 september
kl. 09:00 – 16:00
Lördagen den 6 september
kl, 09:00 – 15:00

Missa inte tillfället att uppleva Volvos nyheter på vår historiska hemmaplan i Göteborg.

Vi finns där du är. Besök Volvo i monter E:169.