Påskrudde gummipads - Understellsdeler : Volvo Maskin AS
Volvo's system med påskrudde gummipads har et kostnads- og tidseffektivt design

Volvo påskrudde gummipads - den fleksible løsningen.

Volvo's system for påskrudde gummipads for beltegående gravemaskiner er den perfekte løsningen for å øke maskinens anvendelighet.

Et prisgunstig og tidssparende design gjør at du kan utføre arbeider både på veg og i terreng uten å skade underlaget. Få tilgang til flere arbeidsområder, og øk lønnsomheten maksimalt med Volvo.

Hovedfordelene med Volvo påskrudde gummipads er bl.a.:

Allsidighet


Enkelt å skifte mellom arbeid på veg og i terreng, og utnytt fordelen av to maskiner i én. Gummiputene gir full beskyttelse av underlaget, og kan enkelt fjernes når full trekkraft er nødvendig.

God holdbarhet


Laget av en slitesterk gummiblanding for å redusere slitasje. Gummipad'en består av en slitesterk gummipute som er vulket til en stålplate, og demper vibrasjoner og støy.

Tilgjengelighet

Gummipad-systemet leveres både som fabrikkmontert tilleggsutstyr og gjennom Volvo-forhandlere for ettermontering. Settet for ettermontering består både av pad'en og belteplaten.

Kostnadseffektivt


Å skifte ut gummipad'ene enkeltvis når det skulle være nødvendig, er en kostnadseffektiv og enkel måte å vedlikeholde gravemaskinens belteunderstell på.

Vennligst ta kontakt med din Volvo-forhandler for å få mer informasjon om Volvo påskrudde gummipads, og hvordan du kan optimalisere ytelsen til din Volvo-maskin.

Finn ut hvordan Volvo's påskrudde gummipads kan forbedre din effektivitet: