CareTrack leveres nå som standardutstyr på de fleste større maskiner - Aktuell kampanje : Volvo Maskin AS
CareTrack-Dumper

Du blir enda mer profesjonell med CareTrack.

CareTrack er Volvo Construction Equipment's nyeste og moderne telematikksystem. Det er utviklet for å fungere sammen med det elektroniske styresystemet i din Volvo-maskin og gir informasjon som kan være til hjelp for deg i å optimalisere produktivitet og øke maskinens utnyttelse.

I tillegg er CareTrack nå standardutstyr på de fleste større Volvo-maskiner* og abonnementet er gratis i 3 år. Med CareTrack som en del av maskinen din, åpnes det opp for denne intelligente delen av maskinen. Det kan ikke bli lettere, bare spør om forhandleren din kan aktivere systemet, og så er du i gang.

Straks tjenesten er aktivert, vil du ha en rekke verdifulle informasjoner tilgjengelig via GPRS/GSM mobilt nettverk eller satellitt. Kunnskap gir effekt, og med data og informasjon om maskinens lokalisering, drivstofforbruk og vedlikeholdsbehov, så gir CareTrack den innsikten du trenger for å kunne ta effektive tiltak og avgjørelser som har reell innvirkning på driften din.

Etter aktivering av funksjonen, vil Volvo fortsette arbeidet sammen med deg og CareTrack, og tilby støtte slik at du kan oppnå mest mulig effektiv bruk av tilgjengelig informasjon. Med rådgivning, analyser og støtte i avtaleform, kan Volvo hjelpe til med å forbedre resultatene gjennom den innsikten du oppnår med CareTrack.

 

Du kan spare drivstoff. Du kan redusere kostnader. Du kan øke lønnsomheten maksimalt.

Du blir enda mer profesjonell med CareTrack.

Volvo fortsetter å introdusere CareTrack over hele verden og dette er et prosjekt som går kontinuerlig. Imidlertid er CareTrack ennå ikke tilgjengelig på følgende europeiske markeder: Albania, Bosnia og Herzegovina, Kypros, Kosovo, Makedonia, Malta, Moldova, Montenegro og Serbia.

*Maskiner utstyrt med CareTrack som standard:
Hjullastere fra L60F (bortsett fra
L180F High-Lift), rammestyrte dumpere
fra A25E, hjulgående gravemaskiner
fra EW140C, beltegående gravemaskiner
fra EC140C, korthekkmaskinene ECR145C-ECR305C, veghøvler fra G930,
rørleggingsmaskiner PL4608, PL4611, standard rivningsmaskiner fra EC210C LD, rivningsmaskiner med stor rekkevidde EC360C HR og EC460C HR.