Volvo Karavane 2014 - Volvo Karavane 2014 : Volvo Maskin AS

VOLVO KARAVANE 2014 - på landeveiene nå!

FH16 m graver 566x300 karavanebilde

 Årets store Volvo karavane har begynt å rulle, innledende start med transportetappe på 2460 km fra Oslo til Kirkenes. Den komplette «Volvo pakka» er å se på norske veier! Bli med oss på den spennende reisen…

Arrangementet gjennomføres i samarbeid med Volvo Maskin, Volvo Buss og landets Volvo lastebil- og buss-forhandlere. I tillegg er en rekke norske og svenske påbyggere med på reisen, påbyggere som stiller med hengermateriell og påbygg til karavanen.

Volvo legger ut på landeveiene med en komplett ny modellrekke fra minste FL til største FH16, hvor alle motorene er i Euro 6 – versjon. Som ballastmaskiner er selvfølgelig Volvo anleggsmaskiner å se, alt fra de minste kompaktmaskiner til 14 tonns beltegraver. I tillegg er en helt ny Volvo 9700 turbuss med på reisen.

Etter sommerferien vil lastebilene bli lastet om, flere og større anleggsmaskiner skal med, i tillegg engasjeres en spesialtransport for å frakte de største maskinen fra Volvo Maskin til en rekke regionale anleggsdager. På 8-10 steder rundt i Sør-Norge kjører alle karavanebilene til en grusgrop hvor alle maskinene lastes av og hvor kunder fra en større region kan komme og prøvekjøre både moderne lastebiler og de nyeste anleggsmaskinen fra Volvo Maskin AS. En rekke Volvo personbilforhandlere vil også være tilstede på anleggstreffene så her har du full mulighet til å teste ut den komplette «Volvo pakka». Vi gleder oss til reisen, håper vi ser deg!

Reiserute før sommerferien:

Mandag  2.juni                 Kirkenes – Vadsø

Tirsdag  3.juni                   Tana/Lakselv

Onsdag  4.juni                  Hammerfest

Torsdag  5.juni                  Alta

Tirsdag 10.juni                  Tromsø

Onsdag 11.juni                 Finnsnes

Torsdag 12.juni                Narvik

Fredag 13.juni                  Harstad

Mandag 16.juni                Sortland

Tirsdag 17.juni                  Leknes

Onsdag 18.juni                 Fauske

Torsdag 19.juni                Bodø