CareTrack on nyt vakiovarusteena useimmissa isoissa koneissa - Aktiiviset Kampanjat : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
vakiovaruste useimmissa isoissa koneissa.

CareTrackin avulla pystyt parempaan.

CareTrack on Volvo Construction Equipmentin huippuunsa kehitetty telematiikkajärjestelmä. Se on suunniteltu toimimaan Volvo-koneesi elektronisen ohjausjärjestelmän kanssa, sen antamien tietojen avulla voit optimoida tuottavuutesi ja lisätä koneen käytettävyysaikaa.

Ja lisäksi, CareTrack on nyt vakiovarusteena useimmissa isoissa Volvo-koneissa* ja käytettävissä 3 vuoden ajan veloituksetta. Kun CareTrack on varusteena koneessasi, tämän älykkään laitteen etujen käyttöönotto ei voisi olla helpompaa - pyydät vain jälleenmyyjääsi aktivoimaan sen toimintaan.

Kun se on aktivoitu, saat käsiisi arvokkaita tietoja koneestasi, GPRS/GSM-mobiiliverkon tai satelliitin välityksellä. Tieto on voimaa, ja näyttämällä sinulle koneen sijainnin, polttonesteenkulutuksen ja huollon tarpeen CareTrack antaa sinulle tiedot, joita tarvitset tehdäksesi liiketoimintaasi tehokkaasti vaikuttavia parannustoimia.

Aktivoinnin jälkeen Volvo jatkaa yhteistyötä sinun ja CareTrackin kanssa, tarjoten vertaansa vailla olevaa tukea tietojen hyödyntämiseksi tehokkaimmalla tavalla. Neuvoilla, analyyseillä ja tukitarjouksilla kuten asiakastukisopimuksilla Volvo voi auttaa sinua muuntamaan CareTrackin tarjoaman tiedon todellisiksi liiketoiminnan tuloksiksi.

 

Voit säästää polttonestettä. Voit alentaa kustannuksia. Voit maksimoida tuottavuuden.

CareTrackin avulla pystyt parempaan.

Volvo jatkaa CareTrackin markkinointia maailmanlaajuisesti, tämä on kehittyvä projekti. Tällä hetkellä CareTrack ei kuitenkaan ole saatavilla seuraavilla Euroopan markkina-alueilla. Albania, Bosnia ja Hertsegovina, Kypros, Kosovo, Makedonia, Malta, Moldova, Montenegro ja Serbia.

*Koneet joissa CareTrack on vakiona:
Pyöräkuormaajat alkaen L60F:stä (paitsi
L180F High-Lift), dumpperit
alkaen A25E:stä, pyöräalustaiset kaivukoneet
alkaen EW140C:stä, tela-alustaiset kaivukoneet
alkaen EC140C:stä, pienen kääntösäteen tela-alustaiset kaivukoneet ECR145C-ECR305C, tiehöylät alkaen G930:sta,
putkenlaskukoneet PL4608, PL4611, vakiopurkukoneet alkaen EC210C LD:stä, korkealle ulottuvat purkukoneet EC360C HR ja EC460C HR.