Tandsystem för skoptänder - presentation - Volvo tandsystem : Swecon Anläggningsmaskiner
Volvo tandsystem inledning

Det kraftfulla tandsystemet från Volvo

Volvo tandsystem ger dig optimerade, långa bytesintervall, hög produktivitet och lönsamhet.

Vi erbjuder specialkonstruerade patenterade tänder och hållare för alla typer av applikationer. Högkvalitativa delar som sänker den totala ägandekostnaden och maximerar din maskins prestanda. 

Tandsystemet är ett resultat av vårt kompromisslösa engagemang till innovation och utveckling. Våra tänder har underkastats långa fältförsök i olika typer av material och användningar för att analysera och säkerställa hög kvalitet och god karakteristik.

Varför ska man använda Volvo tandsystem?

Lättmonterade

Den vertikala låsanordningen gör montering och demontering snabb och enkel. Den är helt integrerad i hållarens korg för bästa skydd och längre livslängd. 

Volvos tänder tål stora påfrestningar

En perfekt passning mellan tand och hållare, ger tillsammans med stora stabiliserande ytor en mycket kraftig enhet som står emot höga krafter och påfrestningar.

Självskärpande

Den självskärpande utformningen och strategiskt placerat slitmaterial ger maximal förslitningstid med bibehållen prestanda.

Tål stora påkänningar

Hållarnas och tändernas kanter har en spetsig vinkel som ger perfekt motstånd mot tryckkrafter och minskar risken för att tandhållarna ska brytas isär.

Kontakta din Volvo återförsäljare för att få veta mer om Volvo tandsystem och hur du ska maximera prestandan hos din Volvo anläggningsutrustning.