Fastbultat gummiunderlägg - Undervagnsdelar : Swecon Anläggningsmaskiner
Volvos system för fastbultade gummiunderlägg har en kostnads- och tidseffektiv konstruktion

Volvos system för fastbultade gummiunderlägg – den mångsidiga lösningen.

Volvos system för fastbultade gummiunderlägg för bandgrävare är den perfekta lösningen för att öka maskinernas mångsidighet.

Tack vare den kostnads- och tidseffektiva konstruktionen kan du enkelt växla mellan väg- och terrängkörning utan att skada underlaget. Få tillgång till fler arbetsplatser och maximera din lönsamhet med Volvo.

Några av de viktigaste fördelarna med Volvos system för fastbultade gummiunderlägg:

Mångsidighet


Växla enkelt mellan väg- och terrängkörning och dra nytta av två maskiner i en. Gummiunderläggen ger fullt skydd av underlaget och är enkla att ta bort när full dragkraft behövs.

Hög hållbarhet


Gummiunderläggen är tillverkade av en robust gummiblandning för att minska slitaget. De består av en stålplatta med en hållbar gummiyta och en gummikudde som bidrar till att minska vibrationer och buller.

Tillgänglighet

Systemet för gummiunderlägg är tillgängligt både som fabriksfärdig extrautrustning och via Volvo Återförsäljarnät. Eftermarknadspaketet innehåller både gummiunderlägg och larvplatta.

Kostnadseffektivitet


Att byta enstaka gummiunderlägg vid behov är ett kostnadseffektivt och enkelt sätt att underhålla grävmaskinens larvbandssystem.

Kontakta din Volvo-återförsäljare för att få veta mer om Volvos system för fastbultade gummiunderlägg och hur du kan maximera din Volvomaskins prestanda.

Ta reda på hur Volvos system för fastbultade gummiunderlägg kan öka din effektivitet: