Swecon Magazine, nr 1/2014: Från news till magazine - 2014 : Swecon Anläggningsmaskiner
Swecon Magazine nr  1, 2014
2014-03-24 

Swecon Magazine, nr 1/2014: Från news till magazine(läs hela tidningen här)

Passion är en stark känsla. Det ordet är broderat på underärmen på våra personaljackor. Det visar att vi på Swecon är djupt engagerade i det vi gör. Liksom Zlatan är hängiven fotbollen och att ratta en XC70, tryggt susande fram i värsta vinterväglaget genom norrländsk natur, hem till Helena och pojkarna. 
    
Mats Larsson i Stockholm känner passion för sitt maskinförarjobb i EC300D. Varför? Jo, den är bekväm att köra och dessutom snygg att se på! Drar lite dessutom. Och Peter Bäcks omsorg om dieselmaskinförares hälsa lyser igenom när han berättar om Steg 4-motorns betydelse för en bättre miljö. En del säger att de älskar sitt jobb. En av dem är Calle Elmersson i Älmhult, entreprenören med driv.

En tidningsmakare som jag, vill berätta för andra om sådant som berör, om våra kunder, om alla som arbetar i vårt företag, om våra maskiner. Låt mig därför stolt presentera nya Swecon Magazine, fylld med berättelser om intressanta människor och nyheter på maskinsidan, nu med Steg 4-motorer från Volvo.

Vintern har varit lite trög, men nu kommer våren som bjöd på ConExpo i Las Vegas i början av mars, där nya produkter lanserades, och andra spännande lokala händelser inträffar. Håll dig informerad på www.swecon.se/aktiviteter. Den som vill se nya Volvoprodukter kan besöka våra lokala visningar, men framförallt branschdagen under Swecondagarna 2014 i Eskilstuna. Då är det sommar, 14 juni!

Viktigast av allt för oss på Swecon är att lyssna på våra kunder, både vid våra event, öppna hus, lokala visningar, och även på aktiviteterna för ökad kundnöjdhet. Och vad sägs om att få vinka med Volvoflaggan när banracingen i STCC drar igång i början av maj, där Volvo Polestar ska försvara förar- och märkesmästerskapet?

Det är passion!

Med vänlig hälsning

Fredrik Rigö
Chef Marknadskommunikation
Swecon Anläggningsmaskiner AB
fredrik.rigo@swecon.com