Swecon-Nytt, nr 2/2013: Väl rustade för en spännande framtid - 2013 : Swecon Anläggningsmaskiner
Swecon-Nytt nr 2/2013
2013-08-22 

Swecon-Nytt, nr 2/2013: Väl rustade för en spännande framtid(läs hela tidningen här) 

I skrivande stund är marknaden fortfarande avvaktande och något lägre jämfört med 2012. Vi var många som trodde att oron i ekonomin skulle hinna stabilisera sig redan under 2013, men vi har fått omvärdera våra förhoppningar något. Istället står vi inför en spännande framtid med förslag om rekordstora investeringar i bland annat infrastruktursatsningar i vägar och järnvägar. När väl ekonomin återhämtar sig med hjälp av globala, regionala och nationella åtgärdspaket stiger också efterfrågan på råvaror.

Under tiden har vi inte vilat på hanen, utan fokuserat på att vässa vårt erbjudande och skapa ännu mer förutsättningar för enklare och tydligare relationer i vardagen med våra kunder. Redan nu under hösten börjar vi leverera uppgraderade kompaktgrävare i ECR serien tillsammans med nya modeller L30GS och L35GT.

L50G kommer under hösten att förses med ny mjukvara för bättre köregenskaper vid väldigt låga hastigheter. Tillsammans med uppgraderad mjukvara lanserar vi en lantbruksserie i modellerna L45/50/60. Och 2014 påbörjas utrullningen av de större maskinerna försedda med Steg4-motorer.

En annan nyhet som vi lanserar under 2014 är en tillvalskatalog som innehåller färdiga lösningar som bygger på de otaliga kundanpassningar av utrustningar som vi gjort på våra anläggningar runt om i Sverige de senaste åren. Paketen är tydligt illustrerade tillsammans med en specifikation, så man vet vad man får om man beställer tillvalet. Vi har jobbat in lösningarna i våra systemverktyg, vilket också innebär en kvalitetssäkring och en spårbarhet om det skulle behövas. Genom detta erbjuder vi alltid verifierade lösningar vilket borgar för säkerhet, tillgänglighet och kostnadseffektiva lösningar.

Vi har också tränat oss själva internt för att bli ännu bättre i vår strävan att erbjuda enkla och tydliga möten med de vi samverkar med. Vi är övertygade att de planer vi satt upp och agerandet vi måste förhålla oss till tillgodoser kundens behov idag och in i framtiden.

Med vänlig hälsning

Magnus Halvarsson
Marknadschef
Swecon Anläggningsmaskiner AB
magnus.halvarsson@swecon.com   

Ladda ner tidningen som PDF