johdanto - Osat & huolto : VOLVO CONSTRUCTION EQUIPMENT FINLAND OY
Varaosat & huolto, asiakasratkaisut kuva

Kokonaisratkaisun tarjoaja

Volvo Construction Equipment tarjoaa pitkäkestoista kumppanuutta, joka turvaa tuottosi koko maarakennuskoneesi eliniän ajan. Me kutsumme tätä nimellä Asiakastukisopimukset.

Volvo Construction Equipmentilla on kokonaisratkaisu kaikkiin tarpeisiisi. Se voi käsittää huoltotarkastukset & huollot (mukaan lukien alkuperäiset Volvo-osat), kehittyneen CareTrack-telematiikkajärjestelmämme tai täydellisesti sopivat työvälineet. 

Omistajakuljettajista aina ison konekannan omistaviin asiakkaisiin; Volvolla on Asiakastukisopimus, joka täyttää kaikki tarpeesi.

Ratkaisusuuntautunut henkilöstömme on sitoutunut toimittamaan korkeinta laatua olevia varaosia, jotka on suunniteltu ja valmistettu vastaamaan valmistajan alkuperäisiä standardeja - ja myös sinun. Täydelliset huoltoratkaisumme lisäävät koneiden käytettävyysaikaa ja antavat positiivista tuottoa investoinnillesi.

Volvo Construction Equipment voi toimittaa tarvitsemasi varaosat ja huollot ja vielä enemmän - me voimme tarjota kaikki tarpeesi kattavan kokonaisratkaisun.